maanantai 8. kesäkuuta 2009

Malkasaari

Eilen sunnuntaina vierailimme ensimmäistä kertaa Helsingin Malkasaaressa. Sinne ei ole vesiliikennettä vaan oma kuljetus on tarpeen. Ystävämme ovat innokkaista kalastajia ja heillä on vene. Niinpä matka sujui muiden vesikulkuneuvojen aaltoja väistellen hieman jännittäen. Oli myös hauska nähdä ystäviemme vene ensimmäistä kertaa.

Malkasaari on todella pieni Kaunissaareen ja Vartiosaareen verrattuna. Siellä on hieno keittokatos, kaksi grilliä, siisti vessa ja vuokrattava sauna. Auringonlasku oli yhtä ihana kuin muuallakin. Nautimme grillatun lihaisan ilta-aterian. Kaverit pystyttivät teltan ja jättivät sen saareen. Taitavat mennä viikon kuluttua saareen uudelleen ja yöpyä siellä.

Vaikka ystävämme uistelivat ahkerasti, ei kalaa tällä kertaa tullut. Siitä onkin aikaa, kun viimeksi on reissultansa tuonut vasta pyydettyä kalaa ja syönyt sitä. Parilta viime kerralta Kaunissaaressa olemme tuoneet nokkosia ja villiintyneestä puskasta raparperin varsia. Ostimme lauantaina Hakaniemen torilta raparperin taimen. Istutamme sen ensi viikonloppuna Kaunissaareen telttamme luo. Teltan edessä olevaan kantoon istutamme samoin lauantaina ostamamme Marketan.

Eilen aamupäivällä ja päivällä möimme tavaraa ja vaatteita pihakirpputorilla. Aika vähän kävi ihmisiä, mutta olimme myyntiin tyytyväisiä. Pylvästyräkkien taimet menivät hyvin kaupaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti